Ponovna Javna rasprava o Prijedlogu Izmjena i dopuna Prostornog plana Dubrovačko-neretvanske županije
i
Strateške studije utjecaja na okoliš Izmjena i dopuna Prostornog plana Dubrovačko-neretvanske županijePonovna Javna rasprava o Prijedlogu IDPPDNŽ i Strateške studije IDPPDNŽ traje od 04. lipnja do 04. srpnja 2018. godine.

Javni uvid organiziran je u Korčuli, Metkoviću i Dubrovniku.

Javno izlaganje održano je:
- u Gradu Korčuli, u četvrtak 14. lipnja 2018. godine u 10:30 sati, u Gradskoj vijećnici Grada Korčule, Trg Antuna i Stjepana Radića 1,

- u Gradu Metkoviću, u četvrtak 14. lipnja 2018. godine u 17:00 sati, u Gradskom kulturnom središtu Metković, Stjepana Radića 1,
- te u Gradu Dubrovniku, u petak 15. lipnja 2018. godine u 17:00 sati, u Velikoj vijećnici zgrade Upravnih tijela Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije, Pred dvorom 1.

U javnom izlaganju sudjelovali su predstavnici Upravnog odjela za prostorno uređenje i gradnju, Upravnog odjela za komunalne poslove i zaštitu okoliša, Zavod za prostorno uređenje Dubrovačko-neretvanske županije i izrađivač Strateške studije tvrtka Dvokut Ecro iz Zagreba.

Izlaganja su bila posjećena, a prisutni su upoznati s procedurom, postupkom izrade Plana i planskim rješenjima te Strateškom studijom utjecaja na okoliš.


Korčula


Korčula


Metković


Metković


Dubrovnik


Dubrovnik

< natrag

 

 

Dizajn: © martha_lights, programiranje: © GEOdata doo. Sva prava pridržana.

   Login