Search
24. 1. 2023.
19.07.2013. Drugi sastanak Upravnog odbora u Dubrovniku

U prostorijama Zavoda za prostorno uređenje Dubrovačko-neretvanske županije, dana 19. srpnja 2013., održan je drugi Steering Committee sastanak u okviru projekta „Baština - pokretač razvoja“. Sastanku su prisustvovali partneri iz Hrvatske i Crne gore, a raspravljalo se o do sada obavljenim aktivnostima u okviru projekta kao i o stečenim iskustvima. 

Posebna pažnja obratila se na buduće aktivnosti planirane za period kolovoz-studeni tj. za razdoblje do slijedećeg sastanka Upravnog odbora u studenom 2013. godine.

U rujnu predstoji Studijsko putovanje u Francusku i II. sastanak Radne grupe za zakonodavni okvir u Dubrovniku, početkom listopada u Tivtu se održava prezentacija „EU i međunarodni standardi i nove metodologije u zaštiti i upravljanju prirodnom i kulturnom baštinom“, a za Dubrovnik je planirana radionica na temu „Metodologija GIS analize i valorizacije krajolika“ u trajanju od četiri dana, dok u studenom sudionike projekta očekuju II. sastanak Radne grupe za participacijski proces i III. Steering Committee sastanak koji će se održati u Tivtu.

Prezentacija sa II. Steering Committee sastanka, Dubrovnik, 19. srpnja 2013.