Search

LC Konferencija Panorama 2019

Libusoft konferencija održana 25., 26. i 27. rujna 2019.g. u Zagrebu. Konferencija je kroz mnoštvo stručnih radionica namijenjenih korisnicima proračunskog, profitnog i neprofitnog računovodstva s ciljem razmjene različitih iskustava.

Na radionici Sustav lokalne riznice namijenjenoj korisnicima koji koriste LC sustav riznice ili planiraju krenuti sa samim procesom implementacije riznice prezentirane su nove funkcionalnosti samog sustava te neke postojeće funkcionalnosti unutar LC sustava lokalne riznice. Također je bilo govora o sustavu riznice općenito, koji su ključni koraci same implementacije i koliki je ona sama po sebi značaj za pojedinu JLP(R)s.


Radionice e-Računi i Uredsko poslovanje je upoznale su korisnike sa aplikacijama Uredsko poslovanje i e-Računi s novostima u programima i doradama aplikacija te o GDPR-u i njegovoj primjeni u Uredskom poslovanju. Te o mogućnostima koje nude sustavi trenutno dostupni na tržištu i o mogućnostima koje pruža Libusoft SPI sustav.

Konferenciji su prisustvovali uz ostale djelatnike Dubrovačko-neretvanske županije i djelatnik Zavoda za prostorno uređenje Dubrovačko-neretvanske županije Hrvoje Glavor.

 

<natrag...